Близо четири години феновете очакваха преживяване, подобно на играта Never

...
Близо четири години феновете очакваха преживяване, подобно на играта Never
Коментари Харесай

Beyond Blue – поучителната игра, подкрепена от BBC

Близо четири години почитателите чакаха прекарване, сходно на играта Never Alone. То към този момент е тук в лицето на Beyond Blue, частично игра, частично документален филм. Заглавието още веднъж се създава от E-Line с извънредната поддръжка на BBC. Първия филмов откъс и фрагменти бяха разкрити на Gamescom събитието. От компанията споделиха, че играта би трябвало да се свързва с документалния филм на BBC – Blue Planet 2.
Затова, не се учудвайте, че в Beyond Blue ще би трябвало да се гмурнете надълбоко в дебрите на моретата и океаните. Играта се пробва да съчетае обучителните обстоятелства и познания с една фикционална история. Играчът се превъплъщава в ролята на гмуркача и академик Майра, която изследва Южнокитайско море. Действието се развива към петнадесет години в бъдещето, което се допуска от модернистичния тип и съоръжение на изследователката. E-Line отхвърля да показа повече детайлности. Знаем единствено част от сюжета – Майра би трябвало да изследва непредвидена екологична интензивност в Южнокитайско море.



Не очаквайте доста от страна на геймплей – това не е Tomb Raider. Майра не може да почине, нито би трябвало да се разпореждате с запаси. Просто си плувате в близост, разглеждате ситуацията. А тя е създадена колкото се може по-реалистично – може да се видят мързеливи акули, октоподи, костенурки по течението и пасажи от риби и медузи. Все отново ще би трябвало да се изправите против морални тествания и да вземате сложни решения, свързани с проблемите на актуалния свят. Определено упорит план, само че ще разберем развръзката при започване на 2019-та година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР