Близо 3000 нови семейства има София от началото на годината

...
Близо 3000 нови семейства има София от началото на годината
Коментари Харесай

3000 брака в София от ЧНГ, 1/2 се букнали електронно

Близо 3000 нови фамилии има София от началото на годината и над 50% от тях са организирали сватбеното си празненство напълно електронно през https://svatbi.sofia.bg/!

 

От началото на годината до края на август 2997 са сватбите в София. От тях 2427 тържества са се състояли в столицата от началото на годината до края на месец юли. Най-много двойки са си споделили заветното „ да “ през топлите месеци на годината.

 

През май, юни и юли са се провели 1477 бракосъчетания. Към момента до края на август са планувани 570 сватбени тържества, с което месецът ще бъде рекордьор по брой на венчавките в София. Това демонстрира информация на дирекция „ Радостни обреди “ към Столичната община.

 

Онлайн записванията от началото на годината са 1633. Чрез уеб страницата на Столичната община искащите да сключат цивилен брак могат да заявят онлайн, както и да изберат ритуална зала за своето празненство. Това беше първият план от нашата стратегия “Пясъчник за нововъведения ” и ползваемостта е повече от приемлива, заяви цифровият заместител - кмет Генчо Керезов.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР