Домът на принц Андрю изглежда се руши и отчаяно се

...
Домът на принц Андрю изглежда се руши и отчаяно се
Коментари Харесай

Рушащата се кралска ложа на принц Андрю отчаяно се нуждае от ремонт - и това може да предизвика нов скандал

Домът на принц Андрю наподобява се разрушава и обезверено се нуждае от ремонт, евентуално възобновявайки разногласието с Чарлз и Уилям дали той към момента би трябвало да живее там.

На опозорения херцог на Йорк, който няма забележими приходи, е било казано предходната година от краля да напусне кралската ложа с 30 стаи. Имаше изказвания, че 64-годишният Андрю не може да покрие 400 000 английски лири годишно за поддръжка на парцел от 19-ти век, включен в листата на II степен, който има басейн и 90 акра земя.

Но Андрю отхвърли мърда от някогашния дом на кралицата майка в Windsor Great Park. През октомври предходната година беше обявено, че той е сключил договорка да остане, в случай че продължи ремонта. Но нашите извънредни фотоси през днешния ден демонстрират това, което наподобява утежнява пукнатините на тухлената зидария, както и лющенето на багра от външната постройка.

Източник сподели: „ Херцогът на Йорк носи ясна отговорност за поддържането на имението Royal Lodge, което сигурно не се случва. Състоянието на резиденцията ще бъде голя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР