Близо 20 000 лева струва коледната украса на община Асеновград

...
Близо 20 000 лева струва коледната украса на община Асеновград
Коментари Харесай

Близо 20 000 лв. струва коледната украса на Асеновград

Близо 20 000 лв. коства коледната декорация на община Асеновград тази година. Средствата са обезпечени от общинския бюджет, признат с решение на асеновградските съветници при започване на тази година. Украсата ще бъде вид „ светеща “, показаха от администрацията в града, а слагането към този момент стартира.
Коледните орнаменти ще бъдат инсталирани на нормалните места – на централния площад в Асеновград, по мостове и съществени улици. Поставен към този момент е и светещият шадраван в центъра на града. Цветни лампички, снежинки и други забавни фигури ще допринесат за приповдигане на настроението и коледния дух в Асеновград. Дейностите по монтиране на украсата няма да затруднят автомобилния трафик в Асеновград, твърдят от градската администрация.
Монтажните работи по слагане на коледните детайли се реализират посредством непосредствено възлагане от компанията реализатор „ Проджект Сухопътни войски “, според Закона за публичните поръчки. Предвидено е светлините на елхата, ситуирана пред постройката на община Асеновград, дружно с останалата коледна декорация в центъра на града, да грейнат публично тъкмо в 17:30 ч. на 03.12.18 година (понеделник).
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР