Близнаците Борислав и Радослав Цоневи се възстановяват успешно и очакват

...
Близнаците Борислав и Радослав Цоневи се възстановяват успешно и очакват
Коментари Харесай

Близнаците Цоневи се връщат в игра за "Левски" до 3 месеца

Близнаците Борислав и Радослав Цоневи се възвръщат сполучливо и чакат да се върнат в игра за " Левски " до 3 месеца. Това съобщи Борислав Цонев при награждаването си за " Футболист №1 на септември ", в анкетата на Пресклуб " България ".

" Чувствам се добре, минаха два месеца от интервенцията и към този момент сме в напреднала фаза с възобновяване. Надявам се до два-три месеца да стартира тренировки с тима. Вече съм здрав и след изкаран коронавирус, и не преставам да упражнявам самостоятелно. Брат ми е общо взето в същата обстановка. Ние бяхме оперирани в един ден, след това бяхме и двамата карантинирани. Това е орис - през един мач да се случи това нещо. Приели сме го и продължаваме да вършим нещата, с цел да се върнем допустимо най-бързо. Засега се чувстаме добре, само че всичко е строго самостоятелно да се реши по кое време ще може да се взима присъединяване в мачове ", съобщи Борислав Цонев.

Той обаче оспори изказванието на предходния треньор на " Левски " Георги Тодоров, че точно контузиите на братя Цоневи, както и продажбата на Стайн Спиерингс в " Тулуза " са били причина за спада в играта на " сините ". " Не мисля, че нашата липса с брат ми е причина за по-слабите резултати. Нормално е при толкоз доста млади момчета да не се получават към момента нещата във всички мачове. Надявам се напролет да има повече триумфи. Последните срещи ги загубихме по детски метод. Не бяхме по-слаби от другите тимове, само че записахме провали ", разяснява националът.

 

 

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР