БЛИЗНАЦИ Може да се почувствате така, сякаш някаква вътрешна истина

...
БЛИЗНАЦИ Може да се почувствате така, сякаш някаква вътрешна истина
Коментари Харесай

4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата 09-13 АВГУСТ

БЛИЗНАЦИ

Може да се почувствате по този начин, като че ли някаква вътрешна истина идва на фокус, само че все усеща замъглено. Можете да видите очертанията на това какво може да значи, само че към момента не можете да разберете какво интуицията ви се пробва да ви каже. Объркването е същинско и от време на време може да се почувства изтощително. Истината обаче няма да отиде на никое място. Чака ви като драгоценен камък в пръстта, тъй че не спирайте да копаете. Продължете да опознавате себе си. Имайте самообладание, до момента в който чакате това значимо известие.


 Най-големите неточности на зодия Рак в любовта Най-големите неточности на зодия Рак в любовта
Раците се славят като изключително чувствителни и прочувствени персони. Приемат всичко безусловно и настроенията им се менят постоянно и си личат...

ЛЪВ

Положително излъчвате чувствена сила тази седмица, лъвове. Сериозно, изпускате магнетизъм и сурова пристрастеност. Може да откриете, че хората ви притеглят повече от нормално, което кара нещата да подправят в любовния ви живот. Може даже да се почувствате по -уверени и сигурни в себе си, което ви подтиква да извършите нещо грандиозно. Толкова доста сила и хубост се втурват през вас и светът чака със спотаен мирис да види какво решавате да извършите с него.

РИБИ

Вълнението е същинско, риби. Тази седмица към вас има толкоз доста креативна, игрива, артистична и свободолюбива сила. Всичко, което желаете да извършите, е да се забавлявате и още веднъж да се почувствате дете. Енергията тази седмица също е толкоз сантиментална, че може да почувствате пеперуди в стомаха си, до момента в който хората разкриват възприятията си към вас. Това е идеалният миг да отидете на среща!
 Какъв сътрудник сте съгласно зодията си? Какъв сътрудник сте съгласно зодията си?
Да бъдем в сантиментална и отдадена връзка е това, което доста от нас желаят в избран миг от живота си. В края на краищата ни дава ем...



ВОДОЛЕЙ

Доста постоянно ще имате шанса да се наслаждавате на мощни чувства и в случай че към това прибавите и желанието да изследвате непознатото, то непрекъснато ще се чувствате по този начин, като че ли се возите на влакчето на ужасите. Скуката ще стои надалеч от вкъщи ви. Заслужава си да поемете прочут риск, защото ще съхраните незабравими мемоари за цялостен живот.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР