Близките на млада жена нямат информация за местонахождението й. 20-годишната

...
Близките на млада жена нямат информация за местонахождението й. 20-годишната
Коментари Харесай

Младо момиче изчезна след парти. Виждали ли сте Марина? СНИМКА

Близките на млада жена нямат информация за местонахождението й. 20-годишната Марина е в неопределеност от тази събота. Тя и другари били на празненство в столичен клуб, само че към 3 часа през нощта тя изчезнала.

Нейният другар оповестява, че никой от компанията й не може да се свърже с нея към този момент над 24 часа. Георги Пачеджиев прецизира, че не се е карал с Марина, а избира да потърси информация за нея преди да е станало късно.

" Здравейте! С риск тя да ме намрази, и без да желая да звуча като ревностния другар (преди всичко, ме интересува да е добре) - някой има ли някаква информация за Марина от събота, тъй като никой от по-близките другари не може да се свърже към този момент над 24 часа ", написа Георги Пачаджиев.

" След още малко време ще стартира стремително търсене и нека просто аз да съм за псуване, само че избирам да скърбя, за каквото съм направил, в сравнение с задето не съм ", прибавя той.

Пачаджиев твърди, че е подал сигнал и до институциите. Мъжът написа, че телефонът на момичето е включен, а мобилните данни са дейни. Приятелят на Марина прибавя и нейна фотография, както и кадър от въпросната вечер в клуба.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР