Близки на загиналото при катастрофа във вторник 3-годишно момченце край

...
Близки на загиналото при катастрофа във вторник 3-годишно момченце край
Коментари Харесай

Близки на загиналото дете във Враца: Линейките закъсняха, лекарката беше пила

Близки на починалото при злополука във вторник 3-годишно момченце край Враца упрекват медиците от Спешното в града, че колата за спешна помощ е закъсняла, а една от лекарките, съгласно тях, е използвала алкохол, оповестява бТВ.

Лекарите обаче настояват, че не е имало метод момченцето да бъде избавено поради контузии, несъвместими с живота, сподели Теодора Генова, началник на Центъра за незабавна здравна помощ във Враца. Майката на детето е с черепно-мозъчна и гръдна контузия в болничното заведение.

Вечерта във вторник роднините се събраха пред Спешното, а напрежението ескалира и те счупиха едно от стъклата на входните порти на незабавна помощ. Наложи се и намесата на полиция.

Автомобилът, с който са пътували се обръща по таван на пътя Криводол - Враца, евентуално поради несъобразена скорост и мократа настилка. Четирима души са били в колата, измежду които и 3-годишното дете.

Дядото на детето, Бисер Йорданов, описа пред бТВ, че е заварил на мястото полиция и пожарна. Попитал ги къде е детето и му споделили, че е под колата.

Твърди още, че го извадил самичък, като двама служители на реда са му помогнали да повдигне колата преди да дойдат колите за спешна помощ.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР