Блендерът е един от онези уреди, които всеки използва у

...
Блендерът е един от онези уреди, които всеки използва у
Коментари Харесай

Ето така се чисти блендер и то за 3 секунди!

Блендерът е един от тези уреди, които всеки употребява вкъщи. С него можем да си създадем обичаното смути, да смелим ядки, да пасираме супата и каквото друго се сетите. Макар, че е добър асистент и той си има своите минуси.

Става въпрос за почистването му. Толкова е досадно, че единствено като си помислим за това и губим предпочитание да изкараме уреда от шкафа и да го включим в контакта.

Днес обаче ще ви издадем една дребна загадка, обвързвана директно със самото разчистване на блендера. С този трик уредът освен ще бъде кристално чист след 3 секунди, само че и няма да е нужно да вършиме нищо кой знае какво.

Ето по какъв начин става:

За задачата са нужни вода, препарат за чинии и замърсен блендер. За предпочитане е да се заемете с почистването незабавно, откакто сте си приготвили обичания шейк или десерт. Всичко се случва безусловно за 3 секунди.

Напълнете каната на уреда с гореща вода, само че не догоре. Изсипете малко препарат към водата и включете уреда.
 Спрете да купувате скъпи препарати и вижте тайната за разчистване на баба! Спрете да купувате скъпи препарати и вижте тайната за разчистване на баба!
Всички сме уверени в успеваемостта на препаратите за разчистване поради цените им, гръмките реклами и дългият лист от химикали, който...

Време е да видите по какъв начин се случва магията.

Сапунената вода ще в профил всички нечистотии, които са полепнали по стените на уреда, в това число и тези останки от храна, които са най - труднодостъпни.

Единственото, което би трябвало да извършите след тези 3 секунди, е да изплакнете блендера с чиста вода. Това е всичко. Вече имате искрящо чист апарат!

Още от ЧИСТОФАЙНИЦИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР