Благой Георгиев очевидно вече е продължил напред след скандалната си ...

Благой Георгиев очевидно вече е продължил напред след скандалната си

Благо показа тузарския си дом в Бали, където живее с новото си гадже

Благой Георгиев явно към този момент е траял напред след скандалната си разлъка със Златка Райкова и е отпътувал да живее чак в Бали, дружно с новата си обичана. Припомняме ви, че футболистът и плеймейтката се разделиха, откакто русокоската схванала, че Джизъса ѝ поставя рога.

Новото си гадже той срещнал във фитнеса и явно е било от пръв взор, така като връзките им се развили доста бързо. Златка също към този момент има нов другар, само че дали и при нея казусът е подобен, или го прави, с цел да си отмъсти на Георгиев, не е известно.

Към днешна дата Благо живее в Бали, където се шири в голям тузарски парцел с панорама към океана, за който брои към 2500 евро на месец. Говори се, че напълно скоро три от четирите му деца ще му гостуват в новия дом, а Златка не била по никакъв начин удовлетворена от обстоятелството, че синът ѝ Благой-младши ще пътува толкоз надалеч и ще се запознае с новата възлюбена на Джизъса.Порасналите Йоана и Давид пък, които са от връзката на футболиста с Христина Витанова, се вълнували доста от идното им пътешестване.

Източник: woman.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg