Благой Георгиев навърши 41 години преди броени дни. И сподели,

...
Благой Георгиев навърши 41 години преди броени дни. И сподели,
Коментари Харесай

Благой Георгиев: Поли е жената за мен и този път наистина е завинаги

Благой Георгиев навърши 41 години преди броени дни. И показа, че най-вече съжалява за това, че децата не са при него. " Всичко това, което се е случило с предходните ми връзки, ме е отдалечило от децата ми ", сподели някогашният футболист в изявление за " Телеграф ".

За актуалната си връзка обаче е повече от сигурен.

" Толкова съм убеден в себе си и във връзката ми. Рано или късно на човек въпреки всичко му идва акълът в главата. Аз постоянно съм бил убеден в себе си, само че са се случвали такива обстановки в живота ми, които са ме изваждали от релсите и не е зависело единствено от мен. После излиза, че аз съм отговорен за всичко. След мен дамите, с които съм бил, стартират да приказват обществено доста неща, множеството даже не са правилни. Аз не съм си разрешил в никакъв случай да се обърна против тях и да се изкажа отрицателно. "
 
                             

" Поли е дамата за мен вечно и този път в действителност е вечно! Няма какво да промени това ", прям е Благо.

И признава, че точно Поли е дамата за него и няма какво да ги раздели.
                             

" Иска ми се доста да бъда повече с децата. Макар че огромните стават все по-самостоятелни. Едва ли занапред ще желаят да прекарват извънредно доста време с мен. Те си имат собствен път. С по-малките деца обаче ми се желае да мога да бъда повече, да си наваксам пропуснатите моменти. Това ми липсва най-вече. "

Благой споделя още, че сега се усеща същински благополучен. " Виждам се с децата, имам жена до себе си, с която ми е добре. Щастлив съм. "
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР