Благой Георгиев и Полина се разведоха едва преди седмици, но

...
Благой Георгиев и Полина се разведоха едва преди седмици, но
Коментари Харесай

Благой си призна: Влюбен съм в дъщерята на Ванко 1

Благой Георгиев и Полина се разведоха едвам преди седмици, само че някогашният футболист към този момент е на крилете на любовта. За никого не е загадка, че той е буен обожател на красивите дами, а очевидно знае и по какъв начин да ги ухажва, защото има не една или две връзки зад гъбра си и цели 4 деца от три разнообразни дами. 

Явно тъгата му по Полина, за която беше женен единствено година, само че пък тя не го подари с правоприемник, е завършила и към този момент гледа напред към светлото бъдеще с дъщерята на положителния му другар Ванко 1. Самият Благой призна тази заран в " На кафе " за увлечението си:
                             

" Няма да неистина, в действителност супер доста одобрявам едно момиче... Много съм влюбен в нея! Това е дъщерята на един мой другар Ванко 1 - Ивана. Момичето е неповторимо, супер съществено и отговорно. Знам, че в този момент откакто разгласих това в народен ефир, ще се пишат какви ли не нелепости, дори към този момент се и изписаха невярни неща ".

 
                             

Георгиев не крие, че двамата се срещнали около визитите му в денталната клиника, която е благосъстоятелност на рапъра, който пък преди време е споделил, че не би одобрил връзка сред щерка му и футболиста. А по какъв начин ще се развият връзките им - евентуално ще разберем доста скоро. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР