Благой Георгиев - Благо Джизъса, е разорен и изоставен от

...
Благой Георгиев - Благо Джизъса, е разорен и изоставен от
Коментари Харесай

Стана ясно кой е разделил Златка и Благой Георгиев

Благой Георгиев - Благо Джизъса, е опустошен и зарязан от майката на детето си - Златка Райкова, написа „ Уикенд”. Оказва се, че някогашният футболист дължи големи суми пари.

Проблемите на Благо с парите стартират още с развода му с Есмер Омерова през 2018 година Причината тогава са неговите непрекъснатите забежки. Георгиев оставя на някогашната си всичко, което е съумял да завоюва в Русия. Жертва и футболната си кариера. Надява се, че тук ще може да стартира изначало.

За страдание, връщайки се в България, Благо губи спортна форма и не съумява да се осъществя. Но пък печели нова обич - на плеймейтката Златка Райкова, която му роди наследник. Твърди се, че влюбената русокоска, демонстрира схващане към проблемите на Джизъса и поема издръжката на фамилията. С дребни изключения, като присъединяване във „ ВИП Брадър”, приходите му не били огромни. За разлика от разноските.

Дълго време Златка играе ролята на глава на фамилията. Преди месец обаче се заприказва, че двойката се е разделила. След почивката в Дубай. А по-късно Райкова даде изявление, в което е безпределно откровена.

„ Благой закъса грубо поради пристрастеността си по хазарта. Загубил е на комар близо 1 милион лв. за последните 4 години. Това, съчетано с изневерите му, принуди Златка да му бие шута”, споделят познати на разграничената двойка.

А русокоската не крие, че е отвратена от него. „ Благой се оказа заплашителен боклук”, отсича Райкова, представена от Уикенд, която съгласно околните й ужасно съжалявала, че му е родила дете.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР