Благотворителна инициатива започна днес на откритите пазари в Солун с

...
Благотворителна инициатива започна днес на откритите пазари в Солун с
Коментари Харесай

„Помогни на човек в нужда“ стартират в Солун

Благотворителна самодейност стартира през днешния ден на откритите пазари в Солун за помощ за хората в потребност. Обособени са специфични щандове, на които хората могат да оставят артикули, които ще бъдат дарени на хора с ниски приходи. Продавачите отделят част от продукцията си най-вече за небогати фамилии с деца.

Земеделски производители дават част от продукцията си за учебни заведения и обществено слаби фамилии. От през днешния ден има и нова самодейност на човечност. На откритите базари, където се предлага всякаква стока, клиентите дружно със своите покупки заплащат и нещо допълнително- храни от първа нужда. Оставят ги на избрани места и хората, които нямат опция да си купят, като множеството са пенсионери с ниски приходи и ги получават гратис, предава БНР.

Засега тази самодейност „ Помогни на човек в потребност “ е единствено в Солун, само че търговците молиха към своите сътрудници в цялата страна.

Много супермаркети оповестиха, че от на следващия ден ще провеждат щанд за артикули, платени от клиенти в помощ на хора с ниски приходи.

Областният шеф и кметът на града благодариха на търговците и оставиха първите платени артикули за хора в беднотия.
Източник: newsbg.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР