Благотворителен Великденски базар ще се проведе на 31 март (Лазаровден)

...
Благотворителен Великденски базар ще се проведе на 31 март (Лазаровден)
Коментари Харесай

Обединени от доброто: Великденски базар подкрепя Митко

Благотворителен Великденски базар ще се организира на 31 март (Лазаровден) и 1 април (Цветница) от 10 до 18 ч., в централната част на Пловдив, до сладоледена къща " Афредо ". 

Събитието се провежда в помощ на Митко, който страда от прогресивна мускулна дистрофия. Заболяването се показва със уязвимост в мускулите, при него са наранени и четирите крайника и Митко не може да върви. 

На благотворителния базар ще откриете неповторими ръчно направени хубости, с които може да украсите Великденската си софра или пък да подарите на себе си или ваш непосредствен за идните Лазаровден и Цветница. Всичко е направено с ръце и сърце от положителни хора от цялата страна и дарено с една цел – да оказват помощ на Митко за едно по-добро на следващия ден.

Заповядайте дружно да подадем ръка на Митко и да му вдъхнем религия и вяра за един малко по-добър, малко по-лесен и логичен човешки живот, написа ни Атанаска Спиртова.

Средствата, събрани на благотворителното събитие, ще бъдат употребявани за продължение на терапиите, който се организират сега (СКЕНАР терапия в гр. Хасково) и започване на рехабилитация и разтривки. Освен терапиите Митко се нуждае и от хранителни добавки, които приема всеки ден.

Повече за акцията можете да научите на Facebook страницата  https://www.facebook.com/events/1786729524968544/.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР