Благосъстоянието на обикновения човек остава най-важен приоритет за Продължаваме промяната,

...
Благосъстоянието на обикновения човек остава най-важен приоритет за Продължаваме промяната,
Коментари Харесай

Андрей Гюров: Благосъстоянието на обикновения човек остава най-важен приоритет за ПП

Благосъстоянието на елементарния човек остава най-съществен приоритет за " Продължаваме промяната ", съобщи ръководителят на парламентарната  група Андрей Гюров, обявявайки целите на групата за новата сесия на Народното събрание.

Тя стартира с кворум от 153-ма депутати, химните на България и Европейски Съюз, след което ръководителят на Народното събрание пожела ползотворна работа на депутатите и ги прикани за виновни решения

" Ще продължим да пазим бюджета от обири и да оказваме помощ на жителите и бизнеса да посрещнем всички по най положителния метод ужасната рецесия и да излезем от нея по мощни. Ще продължим със законодателните ограничения против инфлацията, където е належащо, ще оказваме помощ на бизнеса, ще оказваме помощ на хората. Българите сме най небогати в цяла Европа с помощта на 12 години застой. Знаем това и ще създадем по този начин, че да омекотим оптимално ценовия потрес ", сподели Гюров.

В декларацията той уточни, че от решенията на депутати ще зависи " дали сме от страната на свободата, мира и демокрацията, и благополучието, или от страната на диктатурата, издевателството на жители и медии, неспазването на интернационалното право и избиването на почтени дами и деца в Украйна ".

" Ще сведем ли глава пред рекетьора, пред насилника, пред агресора, или ще се нареждаме като водач на Балканите пред интернационалната общественост. Ще отстояваме ли българския интерес за енергийна самостоятелност, която ще ни освободи от ценовия шантаж на " Газпром ", на който сме подложени към този момент десетилетия.

Изборът не би трябвало да е комплициран, в случай че агресорът не се месеше от години във вътрешните ни работи, не лееше отровната си агитация посредством медии, в обществените мрежи и посредством купени от него дребни и огромни политически представители ".

За България следва увереност, сподели Гюров.

Той акцентира че оттук насетне " Продължаваме промяната " ще поеме водеща роля като първа политическа мощ и изброи свършеното от ръководството за 5 месеца " макар ужасните рецесии и макар че бяхме задушаване от непрекъснатите саботажи на опозицията и техните токсични фрагменти "

По думите на Гюров ръководещата може да се регистрира с: повдигането на заплатите и медсестри с над 25% от 1 май, повдигането на учителските заплати с над 12% от 1 април, изплатените големи обезщетения към бизнеса за ток и газ, помагане на крайните консуматори с мораториума върху цените на тока, утвърденият бюджет, " оправеният " Плана за възобновяване и резистентност, ускорената работа по интерконектора с Гърция и оповестената поръчка за разширение на газохранилището в Чирен, ускорената работа по въвеждане на електронно ръководство, автоматизираните тласъци за пенсионерите при имунизиране, добавките към пенсиите, възобновеният действителен парламентарен надзор, " отнетите бухалки и преторианска армия " на основния прокурор Иван Гешев, Цацаров към този момент не е в КПКОНПИ, превръщането на КЕВР още веднъж в " способен " регулатор, който среди за интереса на българския консуматор, а не обслужва непознати интереси…
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР