Благоприятните метеорологични условия предполагат засилен трафик към зимните ни курортни

...
Благоприятните метеорологични условия предполагат засилен трафик към зимните ни курортни
Коментари Харесай

Мобилни екипи на полицията тръгват с пътуващите към зимните курорти

Благоприятните метеорологични условия допускат засилен трафик към зимните ни курортни още през днешния ден следобяд и през идния уикенд, съобщи БГНЕС.
От през днешния ден стартира нова акция по пътищата за засилен надзор по съблюдаване разпоредбите за придвижване, като фокус ще са дребните обитаеми места, разгласи основният контрольор от ГДНП.
 Важно за водачите: Нови правила за прекачване на автомобил Важно за водачите: Нови правила за прекачване на автомобил
Собственик, който е трансферирал автомобила си до 27 декември 2017 година, само че купувачът не е записал колата на свое име в законоустановен...
Екипите на полицията ще наблюдават за спазването на рестриктивните мерки на скоростта, а мобилни екипи ще се движат паралелно с пътуващите към Боровец, Банско, Пампорово и ще наблюдават за нарушавания като погрешно изпреварване, непозволени маневри и нападателно държание на водачите.
Призивът на управляващите е водачите да карат деликатно.
Лъчезар Близнаков заяви, че по линия на завършилата интервенция на ROLPOL, която е ориентирана към тежкотоварни коли и рейсове, са били тествани 9407 товарни автомобила, 3498 са откритите нарушавания. Един лидер е задържан за предложение на рушвет на служител на реда.
В резюме може да се заключи, че всеки трети водач на тежкотоварен автомобил е бил в някакво нарушаване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР