Благоевград. Пред над 500 членове и симпатизанти ПП ГЕРБ –

...
Благоевград. Пред над 500 членове и симпатизанти ПП ГЕРБ –
Коментари Харесай

Пред над 500 членове и симпатизанти ПП ГЕРБ – Благоевград откри предизборната си кампания

Благоевград. Пред над 500 членове и симпатизанти Политическа партия ГЕРБ – Благоевград откри предизборната си акция. Водещ на събитието е Влади Варгала, съобщи кореспондент на Радио " Фокус " - Пирин . Той откри събитието по изключително атрактивен метод, облечен с войнишка униформа. Пред присъстващите той съобщи, че концепцията е довечера да не бъде един избирателен щаб, а един човешки диалог.

Областният координатор на Политическа партия ГЕРБ – Благоевград и евродепутат Андрей Новаков сподели, че това, което отличава всички в залата от всеки различен политик или партия, е, че имат нещо зад тила си. „ Ние не приказваме какви са другите, а какво сме постигнали и какво можем да създадем още. Говорим за хрумвания, за планове, за резултати ”, сподели регионалният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат Андрей Новаков.

Според него другите партии клеветят ГЕРБ, тъй като няма по какъв начин да отрекат нарастването на пенсиите и на заплатите, няма по какъв начин да не виждат построените пътища, обновените детски градини и учебни заведения. „ Какво им остава тогава: остава им да си измислят и да скалъпват истории. Защото щом не могат да нападат нас, ще громят доверието в нас. Ще удрят по съвестта на хората, които гласоподават за нас. Ще ги карат да се съмняват, да не ни имат вяра, да се срамят, че ни поддържат ”, съобщи Новаков.

Той прикани симпатизантите на най-голямата политическа мощ в България да не се поддават на операциите, защото постоянно ще има кой да атакува мощните.

В зала „ Скаптопара “ е някогашният транспортен министър Росен Желязков (2018 – 2021 г.), който е и лидер на листата на партията за 1 МИР – Благоевград. По думите му на идните избори гласът на всеки ще има значение за бъдещето на страната ни. Според Желязков изборът постоянно се прави от хора със свободна воля. „ За ГЕРБ гласоподават рационалните хора. Неслучайно демографията сподели, че хората от 30 – 60 години са подкрепили ГЕРБ на предходните избори. Това са осъзнатите, сполучливите хора, Тези, които правят оценка какво е направено “, добави той.

„ Какви са упреците към нас - били сме систематична партия? Да, систематични сме, тъй като сме за парламентарна република с пазарна стопанска система, където младите съумяват. Постигнахме върхове в брутния вътрешен артикул на страната, в кредитния ни рейтинг. Това са обективните неща, против които се вадят несъстоятелни причини. Постигнахме постоянна среда, в която хората разпростират своя капацитет, развиват се като свободни европейци ”, сподели Росен Желязков.

По думите му по този начин наречените партии на митинга се крият зад паравана на служебния кабинет, който няма да има значение, само че е там, с цел да основава боязън и да обезценява постигнатото.
„ Зад харвардския сексапил стои озъбеният реваншизъм и сянката на Държавна сигурност. Това, което се предлага, е замяна. На изборите ние ще сме първа политическа мощ, с която всички ще се преценяват. При нас има смяна, а не замяна, и листата на Благоевград е с млади и амбициозни хора ”, разяснява Росен Желязков.

Пред присъстващите бе показана цялата листа на ГЕРБ за 1 МИР – Благоевград, в която са включени 22-ма претенденти. Събитието протича при спазването на всички противоепидемични ограничения, свързани с разпространяването на Коронавирус – 19.

" Фокус " напомня:
ГЕРБ - Благоевград отсрочи откриването на предизборната акция, планувано за предишния петък, поради трагичния случай с българския водач майор Валентин Терзиев, който падна със самолета си в Черно море при осъществяване на нощна бойна задача.
След като в четвъртък предходната седмица, Министерството на защитата разгласи майор Валентин Терзиев за умрял, управлението на партията в Благоевградска област взе решение да отсрочи провеждането на формалното събитие.
Ливия НИНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР