Благоевград. От летния семестър на академичната 2021/2022 г. за първи

...
Благоевград. От летния семестър на академичната 2021/2022 г. за първи
Коментари Харесай

Техническият факултет на ЮЗУ „Неофит Рилски“ ще обучава студенти в магистърската програма „Надеждност, ергономия и инженерен дизайн“

Благоевград. От летния учебен срок на академичната 2021/2022 година за първи път в Техническия факултет на Югозападния университет (ЮЗУ) „ Неофит Рилски “ в Благоевград ще се одобряват и образоват студенти в магистърската стратегия „ Надеждност, ергономия и инженерен дизайн “. Това оповестиха от пресцентъра на университета .

Новата компетентност дава отговор на действителните потребности на промишлеността от фрагменти с широкопрофилна подготовка, които да могат да реализират проучвателна, аналитична и експертна активност при оценка на надеждността на индустриални процеси и съоръжение и за обезпечаване на ергономични и художествено-естетични условия на работа в разнообразни механически сфери на активност.

Завършилите специалността „ Надеждност, ергономия и инженерен дизайн “ с професионална подготовка „ магистър-инженер “ са готови да се осъществят като висококвалифицирани специалисти и откриватели в региона на надеждността на софтуерното съоръжение, софтуерната ергономия, промишлената квалиметрия, индустриалния дизайн, промишлената хармония и художественото конструиране, индустриалната сигурност, както и ръководството на качеството в индустриалните процеси.

Компетентни са да провеждат и управляват екипи за механически разбор, проучване и моделиране на надеждността, дизайнерските и ергономични характерности на индустриални обекти, средства и процеси.

Завършилите специалността могат да заемат експертни и управителни длъжности, свързани с качеството на индустриалните процеси и артикули, с метрологичното обезпечаване, с индустриалното обмисляне, прогнозиране и развиване, с логистиката, маркетинга и рекламата, както и с техническия надзор и организацията на производството в индустриални компании.

Обучението в магистърската стратегия „ Надеждност, ергономия и инженерен дизайн “ е предопределено за приключили ОКС „ Бакалавър “ или „ Магистър “ по инженерни специалности от област на висше обучение 5. Технически науки, за които образованието ще се организира в границите на два семестъра в постоянна, платена форма.

Срокът за подаване на документи за образование по магистърската стратегия „ Надеждност, ергономия и инженерен дизайн “ е от 10 януари 2022 година до 10 февруари 2022 година Документите се подават в кабинет 604 (Учебен корпус №1) при госпожа Виолета Войнова – секретар на Техническия факултет.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР