Благоевград. Окръжният съд в Благоевград определи мярка за неотклонение Задържане

...
Благоевград. Окръжният съд в Благоевград определи мярка за неотклонение Задържане
Коментари Харесай

Окръжният съд в Благоевград остави в ареста обвиняемия за убийството в село Катунци

Благоевград. Окръжният съд в Благоевград дефинира мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ във връзка с 34-годишния К.С.М. - обвинен за ликвидиране на гражданин на село Катунци, община Сандански. Това оповестиха от пресцентъра на съда .

Мъжът е обвинен за това, че на 5 януари 2022 година, към 22.45 часа, в село Катунци, е предизвикал гибел по несъобразителност на Л.К.Ш., в резултат на съзнателно нанесена тежка телесна щета.

След разбор на събраните писмени и гласни доказателства, Окръжният съд реши, че е налице обосновано съмнение за възможна съпричастност на обвинения към повдигнатото му обвиняване, предмет на следствие по досъдебното произвеждане.
С оглед на повишената социална заплаха на действието, за което мъжът е упрекнат, и плануванаъа за същото наказателна отговорност, а точно „ отнемане от независимост “ за период от 10 до 20 години, съдът реши, че при по-лека мярка за неотклонение е налице действителна заплаха от бъдещо непозволено държание на обвинения, което не е оборено от доказателствата по делото.

Определението, с което Окръжният съд постанова на обвинения най-тежката мярка за процесуална насила, предстои на обжалване и митинг пред Апелативен съд - София в тридневен период.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР