Благоевград. Над 2 тона канабис и наркооранжерия са открити при

...
Благоевград. Над 2 тона канабис и наркооранжерия са открити при
Коментари Харесай

Над 2 тона канабис и наркооранжерия са открити при полицейска операция служители на Районно управление – Сандански

Благоевград. Над 2 тона канабис и наркооранжерия са открити при полицейска интервенция чиновници на Районно ръководство – Сандански. Като съпричастен за период до 24 часа е арестуван 52-годишен мъж от Мелник. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи .

Полицейската интервенция за противопоставяне на производството, съхранението и разпространяването на наркотични субстанции е извършена на 13 и 14 юли. От Министерство на вътрешните работи напомнят, че на 13 юли, в хода на акцията, осъществена в региона на местността Редев Андък, землище на село Любовище, чиновниците на Районно ръководство – Сандански откриха три имота, обособени като ниви, със засадени общо към 542 канабисови растения - с общо тегло към 1540 кг. Вчера, в продължение на дейностите, в новострояща се постройка в комплекс с къщи за посетители в село Любовище, чиновници на Районно ръководство - Сандански разкрили наркооражерия. Тя била оборудвана с всички нужни уреди за развъждане и произвеждане на марихуана. В помещението са открити към 555 канабисови растения с почти общо тегло 250 кг, както и към 390 грама суха тревиста маса, реагираща позитивно на канабис. В землището на същото село униформените открили и равнища с построено напояване и засадени към 129 тревисти растения. При полеви наркотест насажденията - с общо тегло към 380 кг, реагирали позитивно на канабис.

Като съпричастен към случаите със заповед за период до 24 часа е арестуван 52-годишен мъж от Мелник. Работата по формираното досъдебно произвеждане продължава.

Междувременно сътрудниците им от Районно ръководство – Петрич иззели 123 растения, тежащи общо към 154 кг, които реагирали на канабис при полеви наркотест. Насажденията разкрили в обезлесен сектор на Държавен горски фонд в местността Горчевица, землище на село Скрът. При интервенцията била тествана и къща с прилежащо към нея дворно място в петричкото село Струмешница, откъдето са конфискувани към 0,77 грама суха, тревиста маса, реагираща позитивно на канабис. За период до 24 часа е арестуван 60-годишният жител на жилището.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР