Благоевград. КП Изправи се! Мутри вън!“ издигнаха Паметник на боклука

...
Благоевград. КП Изправи се! Мутри вън!“ издигнаха Паметник на боклука
Коментари Харесай

КП „Изправи се! Мутри вън!“ издигнаха Паметник на боклука пред Областна управа - Благоевград

Благоевград. КП " Изправи се! Мутри вън! “ издигнаха Паметник на боклука пред Областна администрация - Благоевград, съобщи кореспондент на Радио " Фокус " - Пирин . Димитър Делчев, лидер на листата на обединението за 1 МИР - Благоевград сподели, че има огромен интерес към тяхната самодейност. " Ние избрахме 1 април, с цел да издигнем монумент на боклуците пред Областна администрация.Защо тук? Защото държавните органи са тези, които дават отговор за това да няма противозаконни сметища, а цяла Благоевградска област е зарита от такива ", сподели още той.

По думите му през последните месеци са се натъкнали на нелегално бунище в Гърмен, което е под носа на кмета и Регионална инспекция за опазване на околната среда, натъкнали са се на такова в Разложко, има и по селата в Благоевград. " Ние ще оставим този монумент тук и се надяваме да не го деинсталират от Областна администрация, с цел да им припомня на тях, а и на идващите които ще дойдат след ГЕРБ, а на тези, които ще дойдат след тях, че боклуците би трябвало да бъдат чистени и че българската природа не е мястото за отпадъци. За нас ГЕРБ стана равно на отпадъци и отпадъци стана равно на ГЕРБ. Заедно с проф. Минков ще издигнем този паметник, с цел да им припомня, че те имат отговорности, а освен привилегии, които употребяват всекидневно. Ние не може да си позволим този паметник да е непрофесионален, тъй като го посвещаваме на ГЕРБ, а за тя всичко кюлчета и пачки ", прибави той.

От своя страна скулпторът проф. Велислав Минеков отбелязва, че през днешния ден е незабравим ден, тъй като е 1 април. " Само след няколко дни ще се сбогуваме с ръководещата дивотия, безочливост и корупция. Аз ще бъда благополучен на 5 април, ще честваме всички дружно ", акцентира той.

От " Изправи се! Мутри вън " бяха довели в Благоевград и Толупчо, който по думите им е въплъщение на ръководството у нас.

Ливия НИНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР