Благодаря на Цветанов за лоялността, обяви премиерът. Кръв и сълзи

...
Благодаря на Цветанов за лоялността, обяви премиерът. Кръв и сълзи
Коментари Харесай

Бойко Борисов Заповяда: Вадете Багерите И Тракторите Да Видят Хората, Че

Благодаря на Цветанов за лоялността, разгласи министър председателят. Кръв и сълзи през днешния ден нямало да има. Преди всичко да сме хора, настоя министър-председателят.

За мен е най-трудният ден, само че подобен е животът. С тези думи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов се елементарни със заместникът си в партията Цветан Цветанов.

Достатъчно мъчителна тематика, очакваше се огромен драматизъм, посочи той. Осъзнаваме какво изисква обществото, акцентира министър-председателят. Борисов не пропусна да се заяде с левицата и с Корнелия Нинова за оттеглената й оставка. Той се върна в годините обратно и посочи достиженията на партията.

ГЕРБ не желае да е креслива съпротива. Справедливост и близо до хората, настоя още веднъж той. Днес сме фактор, похвали се Бойко Борисов.

Вчера се срещнал с Григор Димитров, който го похвалил, че трансформирал страната по пътя към Хасково. Хората са доста по-чувствителни сега за правдивост, акцентира Бойко Борисов, написа нюз.бг.

Той добави, че не би трябвало да се концентрира власт в един човек, по тази причина основава комисия по нравственос. Тя ще ревизира сигнали против гербери. За нарушителите ще има наказания, стана ясно от поръчката на водача на ГЕРБ.

Той засегна тематиката за партийните дотации. Вслушахме се в хората, съобщи Борисов.

Победихме ги и със дотация, по какъв начин по този начин унищожаваме опозицията с или без дотация, не мога да ги схвана, недоумява министър председателят.

Той подвига членския импорт за по-богатите в партията. Идеята му е за диференцирана ставка за партийните членове. Това давало непорочност и бистрота на финансирането на партията.

Ключовата дума е правдивост, акцентира Бойко Борисов. Не ме схванаха тези с къщите за посетители, не ме схванаха и други, няма да има благосклонност за никого, посочи той. Не го схванал и кметът на Пловдив.

Премиерът още веднъж в похвали с намаляващите равнища на контрабанда. Младите към този момент не си спомняли по какъв начин Витошка била цялостна с джипове на мутри. Не помнели неработещите фонтани. По думите му страната ни трансформирала осите на Европейски Съюз.

Неговият другар Ивица, както акцентира той, реагирал против него, тъй като до момента оста била Атина-Белград, а в този момент в центъра е България. Затова реагира, другояче ми е другар, похвали се Борисов. Обичам сърбите, показа той. Разбирал ги за какво ги боли за Косово. Това е като камъчето в обувките, посочи водачът на ГЕРБ.

А към външния министър Екатерина Захариева насочи съвет- да внимава с ретроградния Меркурий.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР