Благодаря на Сидеров, че ме покани в политиката. Имам несъгласие

...
Благодаря на Сидеров, че ме покани в политиката. Имам несъгласие
Коментари Харесай

Светлозар Лазаров разкри причините за напускането му на партия Атака

Благодаря на Сидеров, че ме предложения в политиката. Имам противоречие с избрани политики на това държавно управление. Това са аргументите да напусна партия "Атака ". Не са ме канили за основен секретар, не е обсъждано това и няма такива упоритости. Това сподели някогашният основен секретар на Министерство на вътрешните работи Светлозар Лазаров в ефира на БТВ.

От думите му стана ясно, че е бил в партия "Атака " като енергиен специалист. Той изрази неодобрението си, че нищо от обещанията в платформата на партията не е било спазено. „ Не е предпазен националния интерес пред „ Газпром “, уточни той.

„ Няма съдружен съвет в Закона за Министерство на вътрешните работи. Главният секретар на Министерство на вътрешните работи се предлага от премиера “, разясни Лазаров. Той добави, че не е бил склонен с извеждането на ГДБОП от Министерство на вътрешните работи и присъединението на службата към ДАНС. "Тази позиция изисква политическа поддръжка ".

По проблема „ Лясковец “ три правосъдни състава са се произнесли. Ако има несъгласен, да се обърне към съда “, сподели още някогашния основен секретар на Министерство на вътрешните работи в държавното управление на Пламен Орешарски.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР