Благодарение на полезните си свойства, билковите чайове помагат в борбата

...
Благодарение на полезните си свойства, билковите чайове помагат в борбата
Коментари Харесай

Това е най-добрият чай за отслабване за вас

Благодарение на потребните си свойства, билковите чайове оказват помощ в битката със затлъстяването. Те форсират метаболизма и по тази причина са ефикасни в борбата с наднорменото тегло. Освен това, консумирайки билков чай, освен отслабвате, само че и получавате доста изгоди за здравето. Но с цел да постигнете този резултат, е значимо да изберете подобаващия за вас чай.

Ето на какво би трябвало да обърнете внимание.

1. При мазнини в корема

В случая е най-добре да заложите на зелен чай. Само 2 чаши от него ще ви оказват помощ да изгорите от 70 до 80 калории. Той е потребен за понижаване на коремните мазнини посредством забързване на метаболизма и съкращаване на апетита.

Потопете 1 пакетче зелен чай в чаша гореща вода за 2-3 минути. Извадете торбичка и изстискайте половин лимон в чая. Най-добре е да го консумирате заран преди хранене.

2. При високи холестерол

При висок холестерол най-добре работи улун чай. Според проучванията този чай е по-благоприятен за намаляване от зеления чай. Той оказва помощ за изгарянето на мазнините, като в същото време намалява холестерола.

Добавете 1 лъжичка улун чай във вряща вода за 3-4 минути. Прецедете течността и прибавете подсладител като мед в количество съгласно вкусовите ви желания. Консумирайте по 1 чаша чай сред храненията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР