Благодарение на добрата работа и професионализма на екипа на агенцията

...
Благодарение на добрата работа и професионализма на екипа на агенцията
Коментари Харесай

DDB София става регионален криейтив хъб за 23 държави


Благодарение на положителната работа и професионализма на екипа на организацията отпред с Head of Creative Йордан Жечев, които от години основават сполучливи интернационалните планове за едни от най-големите клиенти на пазара в България и в чужбина, DDB София става моторът на маркетинговите тактики на DDB Group. Това е единствената българска организация, която става водеща за разнообразни пазари зад граница. Това дава опция на Йордан Жечев да оглави всички изобретателни екипи за Югоизточна Европа, заемайки позицията районен креативен шеф.

В тази връзка той споделя: "Бих желал да изградя конструкция, в която в действителност положителната работа бива видяна, поощрена и представяна като образец за капацитета на региона”.

"DDB Sofia за следващ път демонстрират, че за положителните хрумвания няма културни, географски, политически или религиозни граници и плановете, които се основават в България, постановат положителни практики на рекламния пазар и се конкурират с най-хубавите в международен мащаб.” Ангелос Парасхакис, Главен изпълнителен шеф на DDB Sofia.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР