Благодарение на Биовет-клон Разград и Лудогорец правим много бърза и

...
Благодарение на Биовет-клон Разград и Лудогорец правим много бърза и
Коментари Харесай

Ковид отделението в разградската болница прави една от най-бързата и прецизна диагностика

" Благодарение на " Биовет-клон Разград " и " Лудогорец " вършим доста бърза и прецизна диагноза на пациентите при нас ", споделя началникът на Ковид отделението в МБАЛ " Св. Иван Рилски " в Разград доктор Албена Княжева, заяви " е-razgrad.bg ".

Припомняме, че в навечерието на Коледа и Новата 2021 година със свои средства футболисти, треньори и чиновници на " Лудогорец " осигуриха доста нужната на отделението по време на пандемията последно потомство мобилна рентгенова система, а " Биовет " - най-голям клас CR система за образна диагностика.

Рентгенът може да стигне и до леглата на тежко болните, а фотографията по-късно се разчита на цифровата система. Което е гаранция за навременна и професионална консултация със експерт, освен това - на отдалеченост от пациенти, заболели от корона вирус.

" Новата и надеждна инсталация с сътрудниците в отделението и експертите в болничното заведение употребяваме от първите дни на новата година, след преминато наложително образование. Като прибавим и оборудваните също благодарение на " Биовет " манипулационна и реанимационна зала, непрестанно усъвършенстваме работата си и подобряваме диагностиката, което пък ни оказва помощ за сполучливото лекуване на болните, разяснява протичащото си при тях доктор Княжева. В поддръжка на казаното стига и един, само че сладкодумен факт - от началото на пандемията в Ковид отделението на разградската болница са излекувани 238 души.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР