Бизнесменът Ветко Арабаджиев ще излезе от ареста под домашен арест,

...
Бизнесменът Ветко Арабаджиев ще излезе от ареста под домашен арест,
Коментари Харесай

Ветко Арабаджиев излиза под домашен арест, с електронна гривна

Бизнесменът Ветко Арабаджиев ще излезе от ареста под домакински арест, с електронна гривна за наблюдаване. Това твърди " ".
Решението е дефинитивно - то е на Апелативния профилиран углавен съд (АСНС). Преди два дни съдът е удостоверил следващото определение на първата инстанция, с което арбитър Христина Михайлова е постановила домакински арест за Арабаджиев с електронна гривна за наблюдаване.
 Ветко Арабаджиев в тежко здравословно положение - предприемачът признат по неотложност с COVID-19 Ветко Арабаджиев в тежко здравословно положение - предприемачът признат по неотложност с COVID-19
Ветко Арабаджиев е признат по неотложност в Covid поделение и е реанимиран, в резултат на висока температура и наранени бели дробове. Бизне...
С гривна от месец е и брачната половинка му Маринела, която също излезе на независимост поради влошено здраве. Съвсем скоро тя пусна сърцераздирателна обява във Facebook, поради! Припомняме, че Ветко Арабаджиев се болести с ковид и настрана има съществени здравословни проблеми.
Семейство Арабаджиеви са подсъдими за незаконна група, заминаваща се с данъчни закононарушения и пране на пари.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР