Бизнесменът Светослав Илчовски бе на разпит в Софийската градска прокуратура

...
Бизнесменът Светослав Илчовски бе на разпит в Софийската градска прокуратура
Коментари Харесай

Светослав Илчовски даде показания като свидетел в прокуратурата

Бизнесменът Светослав Илчовски бе на разпит в Софийската градска прокуратура през днешния ден. След тричасовия разпит той разгласи, че е дал показания като очевидец.

Зърнопроизводителят беше съпроводен от юриста си Галя Гълъбова. На въпрос защо е бил питан, Илчовски отговори: „ За всичките ми изказвания, за рекета и защо ли не “.

При влизането си за разпита Илчовски изрази изненада, че публицисти го чакат пред постройката на прокуратурата. 

Единственият му коментар пред медиите беше обвързван с разминаването, което се получи към познанството му с предприемача Миню Стайков, защото Стайков сподели, че не го познава, а пък Илчовски в чуванията си в комисия по проверка твърдеше противоположното.

Прокуратурата разгласи, че работи по случая, още до момента в който продължаваха чуванията пред депутатите, в които Илчовски говореше за „ държавен рекет “ и за свои срещи с някогашния министър-председател Бойко Борисов, както и за пренасочване на средства към пенсионните фондове и за данни за извращения в арестите.

Вчера служебният министър на правораздаването Янаки Стоилов даде обещание инспекция на изказванията на зърнопроизводителя Светослав Илчовски за битие на видеозапис на издевателства в ареста над прочут предприемач.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР