Бизнесменът Пламен Бобоков се изправи пред Специализирания наказателен съд, където

...
Бизнесменът Пламен Бобоков се изправи пред Специализирания наказателен съд, където
Коментари Харесай

Бизнесменът Бобоков разкри отношенията си с Пламен Узунов, Божков и Радев

 Бизнесменът Пламен Бобоков се изправи пред Специализирания углавен съд, където по-рано през днешния ден беше импортирано искане от страна на Специализираната прокуратура за взимане на мярка за неотклонение " Задържане под стража “ по отношение на него. Той е упрекнат още преди повече от месец за в проведена незаконна група и му бе наложена гаранция от 1 млн. лева Бобоков е платил, само че през вчерашния ден още веднъж бе арестуван в Русе, където живее.

Бобоков е измежду обвинените за аферата с рисковия отпадък. Брат му Атанас Бобоков е в ареста непрекъснато от повече от месец.

Пламен Бобоков беше въведен в зала с блезници.

Съдът даде ход на делото, като съдията разгласи, че по наказателното произвеждане за постъпили нови доказателства. Установен е снимков материал от телефон и таблет, употребени от Пламен Бобоков, които са приобщени към доказателствата по делото.

" Имам контакти с доста хора, тъй като от 28 години имам бизнес. Това по никакъв метод не ме прави нарушител. Нямам спомен да съм получавал решението от Пламен Узунов ", разгласи пред публицисти Бобоков, представен от вести.бг.

" Концесията за пристанища няма нищо общо с българските управляващи. Бил съм на среща с президента преди 2 или 3 години. Бях просто на диалог. Не съм желал никаква помощ ", разгласи предприемачът, само че сподели, че не помни защо тъкмо са си говорили.

" Когато вършим бизнес в чужбина, всяка една държавна администрация оказва помощ на бизнесмените ", посочи Бобоков във връзка срещата си с Румен Радев.

" С господин Божков може да се каже, че сме другари и сме се виждали по 4-5 пъти в годината. Нямаме общ бизнес ", призна Бобоков.

" Нямам концепция за какво е тази офанзива против нас. Плащаме си налозите. Понеже сега няма никакви учредения против нас да продължи тази принуда, сега се опитват да открият дали не се занимаваме с пране на пари. От 15 години нямаме офшорни компании. Нашият бизнес е чист, работим с огромни компании в целия свят. Страшното е, че се пробват да унищожат нашата известност ", сподели още Бобоков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР