Бизнесменът Кирил Костов, който подаде сигнал срещу бившия депутат от

...
Бизнесменът Кирил Костов, който подаде сигнал срещу бившия депутат от
Коментари Харесай

Свидетел по Суджукгейт се оплака от заплахи и натиск

Бизнесменът Кирил Костов, който подаде сигнал против някогашния народен представител от ГЕРБ Живко Мартинов за случая " Суджукгейт ", се оплака от данъчни инспекции и закани. 

Костов описа пред bTV, че откакто се е съгласил да стане очевидец, бизнесът на фамилията му е станал обект на инспекции от разнообразни институции, а самият той е бил заставен да си наеме защита.

" Последният път ми изпратиха едни фотоси, групата на Вълка какъв брой хора е отстранила последните няколко дни. „ Групата на Вълка ” е от един филм, който в този момент тече по една българска телевизия, и там групата на Вълка прави убийства ”, описа Костов.

Той акцентира, че след " Суджукгейт " той и брачната половинка му са станали обект на няколко инспекции на Национална агенция за приходите. 

" На 27 юли в обекта при брачната половинка ми сядат като клиенти чиновници на Национална агенция за приходите, обслужени са, платили са си сметката с касов бон, всичко обикновено. Впоследствие се показват като служите ни Национална агенция за приходите, каквито са, и стартират инспекция ", изясни предприемачът. 

По думите му откакто при инспекцията не били открити нарушавания, почнала нова инспекция - на него и брачната половинка му като физически лица.

" Живко Мартинов твърди, че директорката на Национална агенция за приходите Варна е негово предопределение, имат и други позиции, шефът на Ревизиите има близки връзки с него и ред други високопоставени чиновници на Национална агенция за приходите контактуват с тия хора, сподели той.

От Национална агенция за приходите изясняват, че инспекциите са почнали по сигнал, подаден преди Костов да стане очевидец по " Суджукгейт " и не може да се търси връзка сред двете неща. 

По-рано от прокуратурата оповестиха, че Живко Мартинов е упражнявал напън върху очевидци против него за да не приказват пред проверяващите органи.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР