Бизнесменът Драган Шолак се отказа да купува Левски“. Преговорите с

...
Бизнесменът Драган Шолак се отказа да купува Левски“. Преговорите с
Коментари Харесай

Шок за Левски! Милиардер се отказа да купува клуба, заради алчното поведение на спонсора на „сините“

Бизнесменът Драган Шолак се отхвърли да купува „ Левски “. Преговорите с мажоритарния притежател на „ сините “ Наско Сираков компанията на Шолак Sport Republic да стане притежател на клуба са завършили несполучливо.
Това съобщи Шолак в свое изказване. Ето цялостния текст на формалното мнение на създателя и ръководител на Надзорния съвет на United Group.
„ Във връзка с огромния публичен интерес към евентуалната договорка сред United Group и/или Sport Republic, обвързвана със собствеността на ФК „ Левски “, бих желал да ви осведомявам, че договарянията за придобиване на клуба приключиха несполучливо.
Положихме съществени старания и приложихме цялата си професионална експертиза, с цел да преструктурираме главно задълженията на ФК „ Левски “ и да развием постоянен бизнес модел, който да подсигурява резистентен триумф на клуба – както чакат многочислените поддръжници и почитатели на ФК „ Левски “ в България. За страдание не постихнахме триумф.
Бих желал да изразя специфичната си признателност към министъра на младежта и спорта госпожа Весела Лечева и българските институции за поддръжката и ангажираността им по време на целия развой. “
Според наша информация договарянията са пропаднали, поради алчното държание на спонсора на „ сините “ Мило Борисов. Както е известно неговата букмейкърска компания от много време дерибейства в Левски и сигурно има нещо гнило в тъжната поредност от 9 срещи без победа за отбора на Станимир Стоилов. И то все при положителни коефициенти…
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР