Бизнесменът Добромир Гущеров се радва на любовта на доведената си

...
Бизнесменът Добромир Гущеров се радва на любовта на доведената си
Коментари Харесай

Непоносимост: Добромир Гущеров глези доведеното си внуче, а не поглежда децата на Светлана

Бизнесменът Добромир Гущеров се радва на любовта на доведената си щерка и внучка Диана, само че не и на единствения си кръвен правоприемник Христиан. Бившият политик е във влошени връзки с наследника си, а повода е любовта и брака му със Светлана Василева, която към този момент се показва като госпожа Гущерова. Въпреки всички опити на плеймейтката да го омилостиви, той изрично отхвърля да я одобри във семейството.
Добромир е премахнал Христиан от общия им бизнес още при започване на 2018 година, няколко месеца преди сватбата му с плейметката, научи „ Уикенд ”. След това пълничкият Хриси и булката му са оставени на произвола на ориста. В същото време предприемачът гледа като писано яйце жена си Диана, щерка й Мартина и внучката Диана. Гущеров-старши е прекарал цяло лято с трите дами и даже рождения си ден е посрещнал в тяхната компания, а Светлана и Христиан са били личност нон грата.

Бившият червен народен представител е навършил 60 години през месец юли, като е имало отговарящ ваучър за празника, само че щастливото многодетно младо семейство Гущерови не участвали на юбилея. Добромир Гущеров искрено не харесва Светлана поради скандалното й минало, богатия полов опит и неналичието на мисловен багаж. За да се подмаже на свекър си, плеймейтката кръсти две от децата си на негово име, само че даже и това не съумя да разчувства свекър й. Първородното внуче се споделя Анелия-Добромира, а второто носи името Добромир. Ядосаната Светла реши, че третото й чадо няма да носи името на предприемача и го назова на брачна половинка си, майка си и татко си със звучното Кристиан-Валентин, а на галено му споделят КиВи, писа Уикенд.

„ Старият Гущеров освен, че не приема Светлана, само че даже не желае да вижда внуците си. Като цяло знам, че не са в положителни връзки и не я желае за снаха. Той даже не беше на сватбата им и ще е първият, който ще се зарадва, в случай че се разведат. Светлана какво ли не направи, с цел да му се подмаже, само че не й се получи. Мария я бяха приели в фамилията още през цялото време, както и щерка й, макар предходния й брак, само че плеймейтката не я желае. Виждал е внучката си единствено един път и снаха му незабавно се похвали със фотография. Това е и единственият му кадър с дете на Христиан ” – издават близки до богатата фамилия.

Пенсионираната бръмчалка и сегашна дизайнерка постоянно заобикаля въпросите за връзките си със свекъра си или споделя, че си поддържат връзка и вижда внуците си когато има опция, само че е доста зает. Колкото и да е ангажиран, за 3 години милионера все щеше да успее да види отрочетата на Христиан повече от един път, в случай че имаше предпочитание, считат в светските среди. Младите Гущерови към този момент са привикнали с мисълта, че не съществуват за възрастния баровец, само че все се надяват след време да премисли желанието си за връзка с внуците.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР