Бизнесменът Ангел Бончев е заплашил с убийство сина си Бончо,

...
Бизнесменът Ангел Бончев е заплашил с убийство сина си Бончо,
Коментари Харесай

Разкритие: Разбра се кой от синовете си е заплашвал с убийство Ангел Бончев, насочил пистолет и казал...

Бизнесменът Ангел Бончев е заплашил с ликвидиране сина си Бончо, оповестява bTV. Бончев има двама сина - Бончо и Ангел-младши. До момента не беше известно кой от двамата си синове е заплашвал. Както БЛИЦ заяви, някогашният футболен необут бе арестуван в столичното Осмо районно управление (на МВР) за 72 часа за закана за ликвидиране с револвер.

Софийска районна прокуратура (СРП) е повдигнала през днешния ден обвиняване на Ангел Бончев за това, че през вчерашния ден към 17 ч. в хидропарк „ Казичане “, гр. София се заканил с ликвидиране на сина си Бончо Аврамов – като заредил законнопритежаван револвер „ Глок “ и го насочил към него с думите „ Ей в този момент ще те гръмна като куче! “. Това заканване е възбудило у Аврамов състоятелен боязън за реализирането му – закононарушение по чл.144 ал.3, вр. ал.1 от Наказателен кодекс.

Спрямо Ангел Бончев е взета мярка за неотклонение „ Парична гаранция “ в размер на 500 лева Както „ Труд “ писа по-рано през днешния ден, Ангел Бончев е бил арестуван за 24 часа в столичното 8-мо РУП.

Бизнесменът беше отвлече от „ Наглите”, а откакто беше пуснат против откуп, бе отвлечена и брачната половинка му Камелия. Няколко години след похищението тя умря от рак.

Похитителите отрязаха един от пръстите на предприемача. Откупът за брачната половинка му пък беше преведен на фондация „ Утре за всеки” под формата на дарението.

Ангел Бончев завоюва дело против фондацията за дарението, преведено под напън.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР