Бизнесмен от Видин отърва затвора за това, че бягал от

...
Бизнесмен от Видин отърва затвора за това, че бягал от
Коментари Харесай

Бизнесмен бяга на полицията с такси пълно с...

Бизнесмен от Видин отърва пандиза за това, че бягал от полицията с таксиметров автомобил, цялостен с контрабандни цигари, заяви BulNews.

Случката е станала на 24 май в село Иново. Тогава обвиненият П.Л.П., който е с висше обучение и е шеф на компанията „ Апи Спектър “, карал автомобил „ Дачия Сандеро “, оборудван като такси. Бизнесменът се движел в посока от Брегово към Видин.

На улица „ Бдин “ пред дом №13 бил ситуиран полицейски патрул, който правил планувана профилирана интервенция. Ченгетата подали сигнал за прекъсване на лидера със стоп палка. Вместо да се подчини на разпореждането на униформените, мъжът внезапно навил кормилото, направил противоположен завой и хукнал в противоположна посока.

Служителите на реда неотложно скочили в патрулката и тръгнали да преследват беглеца. За минути те го настигнали и съумели да осъществят инспекция. В колата униформените се натъкнали на огромно количество контрабандни цигари. Намерени били 1790 кутии „ Мерилин “ 100 мм без бандерол, на обща стойност 8 592 лв..

Преди дни предприемачът е изправен пред съда във Видин и се признал за отговорен по повдигнатите обвинявания. Магистратите му наложили 6 месеца затвор условно, като постановили той да покрие направените разходи по делото в размер на към 200 лв..
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР