Бизнесдамата е обвинена за участие в престъпна група за данъчни

...
Бизнесдамата е обвинена за участие в престъпна група за данъчни
Коментари Харесай

Маринела Арабаджиева Не Издържа И Рухна В Сълзи! Ето Нейната Тирада Пред Съда!

Бизнесдамата е упрекната за присъединяване в незаконна група за данъчни закононарушения и пране на пари. Вчера Арабаджиева бе екстрадирана от Испания в България, откакто бе оповестена за търсене дружно със брачна половинка й Ветко Арабаджиев преди месеци.

" Ние бяхме сложени в патова обстановка. Не бяхме призовани по делото, другояче щяхме да се явим ", сподели Маринела Арабаджиева по отношение на изказванията на прокуратурата, че са се укривали дружно с мъжа й. Въпреки че 6 месеца съпрузите бяха търсени, обвинената заявява пред съда, че в случай че в този момент излезе на независимост, няма да избяга в чужбина, защото в България има четири деца и петима внуци. Бизнесдамата посочи пред магистратите, че е сполучлив човек, съобщи " 24 часа ".

" Вижте какво реализирах за малко време в хотел " София ", в който никой не искаше да влиза. Този хотел е моята визитна картичка ", сподели Маринела, визирайки хотела, който носи нейното име в столичния квартал " Лозенец ".

Адвокатката й Ина Лулчева настоя за мярка за неотклонение " домакински арест ". От прокуратурата обаче се възпротивиха, като оповестиха, че по-лека мярка за неотклонение на Арабаджиева може да попречи на следствието.

Очаква се решението на спецмагистратите.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР