Бизнесът с дрехи на бившата половинка на Ники Илиев, известният

...
Бизнесът с дрехи на бившата половинка на Ники Илиев, известният
Коментари Харесай

Ама наистина ли? Саня Борисова се събира с Ники Илиев?

Бизнесът с облекла на някогашната половинка на Ники Илиев, известният модел Саня Борисова, е претърпял провал, написа "Галерия ". Марката, носеща името на Саня, няма нови модели от три месеца, разяснява още изданието.

Близки до Борисова коментирали, че повода за неуспеха са прекомерно високите цени на облеклата. Други пък споделят, че моделите не били задоволително атрактивни. Първата фотосесия на звездната марка се организира в Париж, откъдето Саня показа горещи фрагменти преди време.

Заради неналичието на интерес към стилните й инициативи, Саня е решила да се върне към актьорската специалност и показа секси фото, което нажежи пристрастеностите в обществените мрежи.

По всяка възможност тя ще се завърне към амплоато си на актриса, разчитайки на помощта на някогашния си брачен партньор – артиста Ники Илиев, написа Lupa. В светското пространство витаят клюки, че двамата напълно са заровили томахавките и даже са възобновили срещите си. Ники споделя, че я усеща като непосредствен другар, за който постоянно ще е разполагаем при потребност.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР