Бизнесът, който Ани Цолова започна след раздялата си с журналистиката,

...
Бизнесът, който Ани Цолова започна след раздялата си с журналистиката,
Коментари Харесай

Ани Цолова открадна бизнеса на колежка! Откъде безработната водеща има толкова пари за новия проект?

Бизнесът, който Ани Цолова стартира след раздялата си с публицистиката, май ще се окаже краден, дочу HotArena. Бившата водеща на Би Ти Ви и Нова разкри предходната седмица, че ще води образования по обществено говорене. Проектът бе разгласен като „ авторски “. Идеята за него обаче поразително припомня към този момент съществуваща активност, която развива нейна колежка с 25 годишен стаж в националното радио. В уеб страницата на Цолова и рекламния й клип също има подобие с конкуренцията.

Бившата радиожурналистка Радомира Михова споделя непосредствено на страницата на новоизлюпената си съперничка :

„ Здравейте, Ани! Пиша ви, тъй като се почувствах неудобно, когато видях цели изрази във Вашето видео, които смущаващо са идентични с тези от уеб страницата (Радомира показва личния си уебсайт – б.а.). И върша конкретизиране, че моят план „ Успешен глас “ от една година е настоящ. Автор на концепцията и реализацията е на Евтим Чакъров ".

Отговорът на Анна Цолова е : „ Радомира Михова, за първи път виждам уеб страницата ви. Очевидно и двете сме тръгнали по еднакъв път. И доста други хора са в тази писта. Вярвам, че не желаете да спекулират с това, което сте написали на стената ми. И по тази причина ви поисквам триумф! “.

Важен въпрос, който към този момент няма отговор, е от кое място Анна е взела пари за нови си бизнес. Съдейки по качеството на рекламния й клип, би трябвало да коства най-малко 3 000 лв.. Зад рекламната акция също би трябвало да стои сериозна сума, а в това време Цолова месеци наред не е ходила на работа, написа „ Уикенд “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР