Бизнес инкубатор - Бургас предлага практически обучения и семинари, водени

...
Бизнес инкубатор - Бургас предлага практически обучения и семинари, водени
Коментари Харесай

Запишете се в семинарите на Бизнес инкубатор – Бургас

Бизнес развъдник - Бургас предлага на практика образования и семинари, водени от хора с опит в съответната бизнес сфера. Всички курсове са съобразени с съответните потребности и актуалните бизнес трендове.

През февруари и март Бизнес инкубаторът предлага курсове по британски език, образование за работа с програмата CorelDraw, основаване на персонален бранд за професионално и бизнес развиване и образование по " Комуникации ".

Запознайте се с програмата:

- Курс по Английски език - Improve your ENGLISH!

Ако желаете да надградите знанията Ви по британски език!

Курсът ще Ви помогне да:

    опресните " speaking " -a;

    подобрите граматическите Ви познания;

    говорите във всички времена;

    давате препоръки и да питате за разрешение;

    давате и да приемате предложения ;

    описвате хора, места и емоции;

    изразявате себе си.

Подходящо е за всички, които желаят да подобрят познанията си по британски език, да водят кореспонденция; за тези, които от дълго време са учили британски, само че желаят да си го напомнят.

Ниво: Б1/Б2

Продължителност: 6 седмици, 24 часа общо, с дати:

16.02, 23.02, 09.03, 16.03, 23.03, 30.03.2019

Група 1 - Събота 10:00 - 13:00 ч.;

Група 2 - Събота 12:30 - 15:30 ч.

Цена: 80 лв..

В цената са включени и образователните материали.

Краен период за записване: 13.2.2019 година Местата са лимитирани!

 

Контакти и записване: 0879017665 & [email protected]

 

- Влезте в света на графичния дизайн с CorelDRAW и създавайте вашите впечатляващи изображения!

Курсът е ориентиран към хора, нямащи знания за програмата. Ще бъдат показани нужните типове файлове в програмата, най-често срещаните ИНСТРУМЕНТИ. Ще бъдат показани и методите за работа с вектор, фотоси и други функционалности, както и прекомпозирането на обекти и други

Курсът ще се организира два пъти седмично с дълготрайност от два часа на курс.

CorelDRAW е мощен, многофункционален и наличен графичен пакет, който дава всичко належащо за основаване на професионалнo, графично оформление и обработка на вектори. Ползва се всекидневно от милиони хора, основали към него своя общественост на лоялни фенове. Това е извоювало на CorelDRAW репутацията на многофункционален и наличен софтуерен артикул от професионално равнище.

Лектор: Росица Чобанова - квалифициран дизайнер с богат опит в областта на графичния дизайн, рекламата и изкуства. Използва CorelDRAW от над 6 години и обича да обогатява и споделя своите познания, съчетавайки изкуството и технологиите.

Курсът ще бъде заплатен и ще е с дълготрайност 6 седмици.

Цена: 120 лева

Записване до 22.02.2019 година

Очакваме ви на 26 февруари. в постройката на Бизнес инкубатора. Местата са лимитирани!

Контакти и записване: 0879017663 или [email protected]

- Най-добрият метод, по който можеш да се отличиш, е като развиеш своя достоверен персонален бранд . Всеки желае да има персонален бранд, само че не всеки работи за неговото развиване с избрани фокус и цел. Личният бранд е цялост от това кой си ти, като персонални качества и професионална експертиза, и по какъв начин създаваш доверие и се свързваш с хората, тъй че да им носиш стойност. Не става въпрос единствено за известност или имидж в избрани среди или за нападателна реклама и позициониране непременно, Важни са: същинска връзка с теб, твоите мощни страни и това, за което мислиш, че си основан, а по-късно и същинска връзка с тези компании или клиенти, на които можеш да носиш стойност, по твоя си метод.

Заповядайте на 16.03.2019 година от 10.30 ч. на уъркшопа " Личен бранд за професионално и бизнес развиване ", в който да поговорим и да поработим за Вашия персонален бранд.

Уъркшопът е подобаващ за:

- хора на свободна процедура, които желаят да стигнат до повече осъзнати клиенти;

- хора със личен бизнес, които знаят, че хората купуват от хора, не от компании и лога, и желаят да имат същинска връзка с клиентите си;

- хора, които подхващат кариерна смяна, и желаят да се отличат от другите претенденти и да бъдат желани от най-хубавите работодатели;

- хора, които желаят да се развият в границите на организацията, в която са, като различим и издирван специалист.

Ще получиш освен теоретична информация, а и на практика насоки и препоръки по следните тематики:

- Принципи и атрибути на персоналния брандинг;

- Оформяне на визия за твоя персонален бранд;

- Стигане до твоя вид клиенти/ работодатели;

- Канали за развиване на твоя персонален бранд;

- Дискусии, извършения и практични насоки, с изключение на доктрина.

Водещ ще бъде Лили Георгиева - сертифициран кариерен съветник или Global Career Development Facilitator (GCDF) от NBCC International, магистър по Управление на човешките запаси, по стратегия към Нов български университет и Open University, приключила образование по личностно развиване към Марков лицей и по-късно минава голям брой тренинги по разнообразни тематики от професионалното и личностното развиване. От януари 2015-та Лили е сертифициран НЛП практик с коучинг умения от НЛП тренинг център, упълномощен от ко-създателя на НЛП метода - Джон Гриндер, а от октомври 2017-та - НЛП мастър практик.

Цена: 50 лева

Цената включва присъединяване, материали, кафе пауза

Контакти и записване: 0879 017 662 или [email protected]

- Успешни " Комуникации " с Мария Касимова - Моасе

За първи път в Бургас Мария Касимова - Моасе ще показа своето образование " КОМУНИКАЦИИ " в Бизнес развъдник - Бургас на 30.03.2019 от -09.00 до 17.00 часа.

Това е курс за умеенето за водене на диалог, дебатиране и поддържане на контакти. Изцяло на практика курс с извършения и самостоятелни задания:

- Обучението се организира в интерактивна форма;

- Базирано напълно на дългия журналистически опит на водещата образованието Мария Касимова - Моасе и работата й като съветник по етикет и протокол.

Курсът е подобаващ за хора, имиджмейкъри, интензивно интересуващи се и работещи с други хора, в чиито професионални или персонални ползи влизат положителните връзки с другите и основаване на мрежа от контакти, млади публицисти, експерти в региона на връзките с обществеността и човешки запаси, за търговци.

Водещ курса: Мария Касимова - Моасе - публицист и експерт по етикет и протокол, основен редактор на редица списания, измежду които ELLE, Капитал LIGHT и НЕЯR, създател на излъчвания и рубрики в разнообразни телевизионни формати. Завършва образованието по обществен и бизнес етикет на лондонската школа Minding Manners, учебното заведение за дипломатически етикет ISPD в Брюксел, както и на някои частни ателиета по положителни обноски в Париж.

Понастоящем Мария Касимова - Моасе продължава за работи като създател и публицист за няколко известни български уеб страницата като webcafe и ploshtadslaveikov, както и да води образования по етикет и протокол и по информационни умения. Автор е на " Близки срещи със смесени усеща " и " Балканска рапсодия ".

Цена: 98 лева

В цената са включени презентации, блокнот, писалка, кафе паузи и документ.

Контакти и записване: 0879017664 или [email protected]
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР