Бизнес дамата Христина Бобокова, която мнозина спрягат за Мати Хари,

...
Бизнес дамата Христина Бобокова, която мнозина спрягат за Мати Хари,
Коментари Харесай

Мъка за олигархията! Мата Хари тайно в болница, няма кой пак да снима голия Бойко

Бизнес дамата Христина Бобокова, която мнозина спрягат за Мати Хари, направила прословутите фотоси в спалнята на някогашния министър председател Бойко Борисов, се е разтревожила за здравословното си положение. 42-годишната брюнетка с моделска визия е била засечена преди дни да чака нетърпеливо пред медицински кабинет в елитна столична клиника.
Съпругата на подсъдимия олигарх Пламен Бобоков се появила в здравното заведение в моден тип, споделят очевидци. Тя имала авансово записан час за женски обзор и изчакала реда си наедно с останалите пациентки, без да се суети изключително. Христина се пробвала да остане тайно, само че била разпозната както от останалите чакащи дами, по този начин и от личния състав на клиниката. Очевидно прегледът е минал сполучливо, веднага като няколко дни по-късно спряганата за Мата Хари отпътувала към този момент спокойна за чужбина. Тя не пропусна да показа фрагменти в обществените мрежи от следващото си първокласно пътешестване, като издаде, че се намира в Италия.
В последните месеци изживяващата се като куратор и изкуствовед Бобокова не стопира да обикаля света. Сред дестинациите, които е посетила единствено в границите на няколко месеца, са Верона, Лондон, Кападокия, Париж и тайнствена екзотична страна. През лятото на предходната година пък изкусителните й фотоси по нищожен бански от най-скъпия гръцки остров Миконос, където се тълпят международни звезди и богаташи от целия свят, провокираха възторг в медийното пространство.
Със брачна половинка си, милионера Пламен Бобоков, имат три деца и са семейство от 24 години, само че наследниците си заобикалят да демонстрират в общественото пространство. Г-жа Бобокова е родена през 1980 година в Пловдив.
Омъжва се млада за 11 години по-възрастния от нея предприемач Пламен Бобоков, а всред светския живот и лъскавите пътувания е намерила време да натрупа и стабилен брой дипломи. Христина твърди, че е приключила публицистика в Софийския университет и изкуствознание в Националната художествена академия в столицата. Към визитката си прибавя, че има специализации по история на изкуствата, арт мениджмънт, музейни практики, сомелиерство и дегустация, културен и политически пиар в Италия, Съединени американски щати, Англия, Гърция и България. Още по-любопитното е, че преди няма и година е приключила и магистратура „ Историческо завещание и културни институции ” в УНИБИТ.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР