Бившият земеделски министър Мирослав Найденов също е бил на разпит

...
Бившият земеделски министър Мирослав Найденов също е бил на разпит
Коментари Харесай

Бивш земеделски министър също е бил на разпит в полицията

Бившият аграрни министър Мирослав Найденов също е бил на разпит в Главна Дирекция " Национална полиция ". По-рано стана ясно, че на разпит са викани и бившият градски прокурор на София Николай Кокинов, някогашният началник на Националната следствена работа и зам.-главен прокурор Бойко Найденов и настоящата следователка от Националната следствена работа Бисерка Стоянова.

И от Министерство на вътрешните работи, и от прокуратурата потвърдиха за разпитите. " В хода на инспекцията някогашни магистрати и настоящ чиновник на Национална следствена служба, в качеството му на жител, са били поканени в основната дирекция, с цел да дадат писмени сведения “, прецизират от вътрешното ведомство. 

Става дума за сигнал на предприемач от 2009 година, заплашван от водача на ГЕРБ Бойко Борисов. А преди седмици за подобен сигнал заяви служебният министър Бойко Рашков в телевизионно изявление. " Има данни за осъществяване на закононарушение на един от министрите на Борисов. На процедура, министър-председателят се е застъпил за своя министър и е принуждавал този човек да отдръпна своите показания, които, в случай че те бяха останали, този министър щеше да влезе в пандиза. Защото става дума за 200 хиляди лева към оня миг ", сподели тогава Рашков.

" Бях извикан в Главната дирекция, дадох показания. Питаха ме небивалици, с които се пробват да уязвят един някогашен министър председател ", уточни ексминистърът на земеделието Мирослав Найденов. 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР