Бившият защитник на Уотфорд и Нюкасъл Юнайтед Дарил Янмаат е

...
Бившият защитник на Уотфорд и Нюкасъл Юнайтед Дарил Янмаат е
Коментари Харесай

Изпаднал от Висшата лига вариант за защитата на Ливърпул

Бившият бранител на Уотфорд и Нюкасъл Юнайтед Дарил Янмаат е изненадващото име в листата на Ливърпул за нов защитник през януари, твърди „ Teamtalk “. За последно нидерландският национал игра за „ стършелите “, само че напусна клуба след изпадането им от Висшата лига.

След това 31-годишният Янмаат не е подписвал с нито един клуб, само че се счита, че опитът му във Висшата лига може да изиграе огромна роля. Нидерландецът може да играе и в полузащитата, както и като десен бранител. Янмаат прекара четири сезона с Уотфорд и два с Нюкасъл във Висшата лига.

В отчета се твърди, че сънародникът му в отбора на Ливърпул – Джорджиньо Вайналдум е дал рекомендация за бранителя. От „ Teamtalk “ пишат още, че възможна сходна договорка би била краткосрочна – единствено до края на сезона.

„ Мърсисайдци “ имат съществени проблеми с контузени играчи в отбрана, като Върджил ван Дайк е навън до края на сезона, Трент Алекснадър-Арнолд и Фабиньо ще са аутдо началото на декември, до момента в който Джо Гомес също получи сериозна контузия на подготовка на Англия в сряда.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР