Пилотът от Формула 1 Ландо Норис има истинско бижу до

...
Пилотът от Формула 1 Ландо Норис има истинско бижу до
Коментари Харесай

Ландо Норис крие връзката си с модел за милиони

Пилотът от Формула 1 Ландо Норис има същинско украшение до себе си. Връзката им обаче, съгласно жълтите издания, към момента не е оповестена публично.

Победителят от Гран при на Маями беше видян дружно с някогашната другарка на футболиста Жозо Феликс – португалският модел и актриса Маргарида Корсейро. Според слуховете те се срещат от предходната година.

Наскоро бдителни кореспонденти видяха Ландо Норис и хубавицата по време на финала на тенис шампионата в Монте Карло. Те не разгласяват общи фотоси в обществените мрежи, макар появяването им на това публично събитие.

Жълтите издания настояват, че Маргарида е участвала на Гран при на Маями, а съгласно известията е била забелязана да участва и на надпреварата в Китай предишния месец. 

Преди това Ландо Норис  се срещаше с Луизиня Оливейра. Връзката им обаче завърши през септември същата година, като Норис удостовери раздялата в обществените медии.

Маргарида Корсейро към този момент се е появявала на кориците на редица португалски списания. Тя е била част и от телевизионни излъчвания включително и участничка в „ Денсинг старс “ през 2020 г. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР