Въпреки че една или две мишки в градината ви обикновено

...
Въпреки че една или две мишки в градината ви обикновено
Коментари Харесай

Мишките бягат от вашата градина благодарение на домашно приготвения репелент - състоящ се само от две съставки

Въпреки че една или две мишки в градината ви нормално не са проблем - нашествието може да аргументи опустошаване на вашите растения и градина.

Те могат да изядат вашите семена и растящи зеленчуци, да унищожат растения и също да си проправят път в домовете и колкото и изкушаващо да е да посегнете към сурови химически възпиращи средства, има елементарен репелент, който можете да извършите единствено с две съставки.

Да не приказваме за заболяванията, които могат да придвижват, изключително в случай че влязат в дома ви, само че с помощта на специалистите по градинарство Sefton Meadows Garden Centre, които споделиха някои от най-хубавите си препоръки по какъв начин да предпазите вредителите - в това число домакински спрей, състоящ се от етерични масла и вода.

Като извършите натурален и безвреден репелент, можете просто да възпирате мишките, вместо да изберете отровна стръв и клопки за мишки, които не са етични или даже безвредни. Експертите споделиха на The Express: „ Можете да създадете спрей за отбиване на мишки, койт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР