Бившият защитник на Манчестър Юнайтед – Гари Невил, призова ръководството

...
Бившият защитник на Манчестър Юнайтед – Гари Невил, призова ръководството
Коментари Харесай

Гари Невил към Юнайтед: Прекратете на момента договора на Роналдо!

Бившият бранител на Манчестър Юнайтед – Гари Невил, прикани управлението на клуба неотложно да приключи контракта на Кристиано Роналдо. Португалецът забърка голяма каша на „ Олд Трафорд ”, давайки скандално изявление пред английския публицисти Пиърс Морган.

Невил, който сега се изявява като футболен анализатор, има вяра, че „ алените дяволи ” би трябвало да работят неотложно, с цел да покажат, че никой не е по-голям от клуба. Той има вяра, че Роналдо може да послужи като негативен образец за останалите играчи в тима, които в бъдеще също могат да си разрешат да подлагат на критика намерено клуба.

„ Не, не мисля, че той желае да отстъпи по някакъв метод. Ако искаше да го направи, той нямаше да даде това изявление. Той чудесно знаеше, че ще провокира всички тези заглавия в медиите и че това ще докара до края на кариерата му в Манчестър Юнайтед. Чудя се какво вършат от клуба сега, тъй като те чудесно знаят, че би трябвало да прекратят контракта му или в противоположен случай ще основат казус и всеки един състезател ще може да ги подлага на критика в бъдеще ”, показа Невил.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР