Манчестър Юнайтед иска да привлече бразилския нападател Габриел Барбоса през

...
Манчестър Юнайтед иска да привлече бразилския нападател Габриел Барбоса през
Коментари Харесай

Юнайтед използва Антони като разменна монета, за да реши проблемите си в атаката

Манчестър Юнайтед желае да притегли бразилския нападател Габриел Барбоса през януарския трансферен прозорец, като ще употребява Антони за разменна монета, написа The Mirror.

„ Червените дяволи “ имат съществени проблеми с вкарването на голове. Водещият голмайстор от предишния сезон Маркъс Рашфорд, който тогава заби 30 гола, в този момент има единствено 1. Расмус Хьойлунд се разписа на 3 пъти от началото на годината, до момента в който Алехандро Гарначо и Антони Марсила по един път.

27-годишният Барбоса има 18 гола на сметката си за Фламенго през акцията и може да бъде притеглен против 20 милиона паунда, защото договорът му изтича през 2024 година.

Има възможност Антони да бъде пратен чартърен във Фламенго като част от договорката за Габигол.

23-годишният Антони коства на Манчестър Юнайтед 82 милиона паунда. Той беше взет от Аякс през 2022 година, като не се е разписал в 11 мача. Неговият договор е до 2027-а година.

За Барбоса манчестърци ще би трябвало да се преборят с конкуренцията на Милан. Таранът има голямо предпочитание да се потвърди в европейския футбол. В предишното той дойде в Интер от Сантос, само че за 10 мача означи единствено 1 гол.

Освен към Габриел Барбоса, Манчестър Юнайтед има интерес още към Айвън Тони и Виктор Осимен, съгласно британските медии. Те обаче ще са доста по-скъпи.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР