Бившият защитник на Ливърпул и настоящ играч на Дарби Каунти

...
Бившият защитник на Ливърпул и настоящ играч на Дарби Каунти
Коментари Харесай

Намушкаха бивш футболист на "Ливърпул". В болница е

Бившият бранител на " Ливърпул " и сегашен състезател на " Дарби Каунти " - Андре Уиздъм е признат в болница, откакто е бил намушкан с нож, до момента в който е излизал от автомобила си.

27-годишният състезател е бил атакуван в региона на Мърсисайд, до момента в който е отивал да посети родственици.

" В болница е. Наръган е. Другият ми брат пътува към него. Пълна полуда е! Не мога да допускам ", съобщи сестрата на потърпевшия пред британското издание " Сън ".

Снимка: Getty Images

От " Дарби Каунти " потвърдиха за нападението:

" Андре Уиздъм е бил жертва на нахлуване и обир. Той не е предизвикал нападателите си. Заради пострадванията си той е признат в болница ", се споделя в известието.

Get well soon, Wis. pic.twitter.com/fjszWBcOzQ
— Derby County (@dcfcofficial) June 29, 2020

Нападението се е случило часове, откакто Уиздъм и съотборниците му победиха " Рединг " с 2:1.

" Ужасна вест. Трябва да е бил доста благополучен, откакто тимът му игра толкоз добре. Това, което се случи, е покруса. Не е предизвикал нищо. Феновете му пожелават бързо излекуване и се надяват скоро да го видят още веднъж на терена ", декларира източник на " Сън ".

27-годишният Уиздъм беше част от " Ливърпул " от 2012 до 2017 година, само че изигра единствено 14 мача за мърсисайдци. През годините той игра чартърен за " Уест Бромич ", " Норич " и " Залцбург ". От 2017 година насам е част от отбора на " Дарби Каунти ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР