Бившият защитник на и настоящ популярен анализатор на Джейми Карагър

...
Бившият защитник на и настоящ популярен анализатор на Джейми Карагър
Коментари Харесай

Бивш играч на Ливърпул: Холанд трудно би вдигнал нивото на Сити

Бившият бранител на и сегашен известен анализатор на Джейми Карагър не счита, че ще стане кой знае какъв брой по-силен с привличането на. Вчера британският първенец публично разгласи прехвърлянето на голаджията на. Според тогавашния национал на “гражданите ” и сега са си задоволително класни.

“Разбира се, че Сити ще стане по-добър, само че аз виждам на нещата по друг метод. Има толкоз доста точки през сезона, които би трябвало да се завоюват. А Холанд няма да изведе отбора до някакво кой знае какъв брой по-високо равнище, тъй като тимът на Гуардиола и сега е на доста високо равнище, печелейки по 96 точки на сезон ”, съобщи Карагър в ефира на “Скай Спортс ”.
 Джейми Карагър
“Ще следим някаква дребна разлика в избрани мачове - добави Карагър. - Сещаме се за загубата на Сити от Реал Мадрид на полуфиналите в Шампионската лига. Ако Холанд беше на терена в този дуел, то бихме очаквали отборът да продължи напред. Говоря за това да се прави разликата ”.

“Няма по какъв начин Сити да направи огромен скок, тъй като към този момент е на най-високото равнище. От позиция на постоянството евентуално Манчестър Сити е най-силният отбор в Европа за последните 3-4 години. Просто в този момент е нужно да се прави разликата в огромните дуели като този против Реал ”, приключи Карагър.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР