Бившият защитник на Арсенал Мартин Киоун разкри, че Месут Йозил

...
Бившият защитник на Арсенал Мартин Киоун разкри, че Месут Йозил
Коментари Харесай

Месут Йозил е отказал да играе за "Арсенал", твърди Мартин Киоун

Бившият бранител на " Арсенал " Мартин Киоун разкри, че Месут Йозил е доста покрай изхода на " Емиратс ". Според един от най-хубавите бранители в историята на " артилеристите " немският национал " играе по нервите " на Арсен Венгер, както не го е правил никой различен футболист.

" Той към този момент е напуснал " Арсенал " духом и стои в клуба само тялом, не е част от тима. По-добре ще бъде през зимата Арсен да го продаде и да вземе някакви пари, откакто няма да му помогне по никакъв метод ", изясни Киоун пред BBC Radio 5 Live.

Според бранителя, който завоюва 10 трофея с " Арсенал " и игра за клуба общо 13 години, плеймейкърът отхвърля да играе напоследък, измисляйки си травми.

" Доколкото знам е отказал да пътува за Беларус ( " Арсенал " игра с БАТЕ Борисов в Лига Европа) и е обяснил, че има травма. За Бога, той игра единствено девет минути с " Уест Бромич ", по какъв начин се е контузил тогава ", сподели още Киоун.

Йозил игра във всички четири мача при започване на сезона и не пропусна нито минута, само че по-късно или е отвън групата или остава на аварийна пейка. Германецът дойде на " Емиратс " през 2013 година за 42.5 млн. паунда и завоюва ФА Къп три пъти – 2013-14, 2014-15 и 2016-17.

Наскро плеймейкърът изрази разочарованието си от някогашните играчи на " Арсенал ", които го подлагат на критика, а включително влизаше и Киоун.

Според Киоун казусът с Алексис Санчес е напълно друг, без значение че и чилиецът е с изтичащ контракт. " Алексис обича да играе футбол, мисли единствено за това. Йозил е различен човек и различен състезател ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР