Бившият заместник-секретар на Съвета за сигурност на Украйна генерал Кривонос

...
Бившият заместник-секретар на Съвета за сигурност на Украйна генерал Кривонос
Коментари Харесай

Да се разгроми Вагнер!: Стана ясно защо Зеленски заповяда настъпление в Бахмут

Бившият заместник-секретар на Съвета за сигурност на Украйна военачалник Кривонос сподели в ефир на украинската телевизия: „ Властите (Зе-екипа) скриха безумните загуби на Въоръжените сили на Украйна в Бахмут (Артемовск). Настъплението на Руската федерация към момента следва, руснаците резервираха бойците си, а въоръжените сили на Украйна изгубиха най-хубавите бойци. Още при започване на февруари споделих, че няма смисъл да пазим Бахмут, тъй като Бахмут е месомелачка ".

Просто е невероятно да заподозрем приключения русофоб Кривонос в благосклонности към Русия, освен това укро-генералът обичайно реже истината, не като „ остарялото куче “ Данилов, сегашен секретар на СНБО, чиито деца са на почивка в Маями (псевдонимът му е даден от блогърската общественост на Украйна).

Съдейки по реакцията на незалежната партия в Telegram, хората от жълто-синята повярваха на Кривонос на 100 %. Има смисъл да се дадат няколко реплики на публиката на Майдан:

„ Много е мъчно да се създадат заключения дали е вярно да се резервира отбраната на Бахмут, само че това, което сподели Кривонос, е правилно, нашите най-хубави бойци умират. И умират тези, които са калени в борбите от първите дни на войната (за Руската федерация - спецоперация) ".

Доц. Валентин Вацев, проф. Л. Георгиев и Зорница Илиева - с геополитически десант в Ловеч на 9.03.2023 г./Четвъртък/



„ Много е неприятно, че политиците управляват войските. Пратете политиците в окопите и ги накарайте да почувстват на личната си кожа какво е война. "

След тази шокираща тирада на Кривонос Зе-екипът бързо популяризира видеозапис от изтезанието на украински боец край Бахмут, който без възторг, даже със боязън, сподели „ популярност на Украйна “, след което получи гръм в главата.

Той беше разплетен и пушеше безшумно. Обръщайки внимание на това, блогърът Шарий допусна, че селянинът „ е бил неуместно излъган, казвайки, че снимат продукция. Те направиха плюс или минус тези, които оцапаха " купянския разстрел ".

Друг прочут блогър @legitimniy означи, че „ видеото е снимано неумело, прекомерно кинематографично. Колкото повече проблеми има (за въоръжените сили на Украйна в Бахмут и изобщо на фронта), толкоз повече ще има такива следени провокации и пълнения ".

Банкова имаше потребност от скандал с екзекуция, с цел да повдигне духа и да провокира вълна от шовинистки национализъм и готовност. Тъй като мобилизацията е дискредитирана от ръцете на Оперативна програма и се назовава известно " гробизация " или " утилизация ".

И също по този начин е изцяло допустимо Зеленски да е наредил да се „ отговори “ на настояването на Пригожин за евакуиране на „ мобиците “ (мобилизираните) от Бахмут, защото животът им на фронтовата линия не продължава повече ден-два. За един смешник, апропо, това се назовава „ стадион, значи стадион “ (в чест на дебата с Порошенко на стадиона по време на предизборната акция - ред.).

Тази версия се поддържа от бързането с погребението на убития украински боец, който кървавият смешник към този момент назова народен воин. Накратко, в незалежната укро специалисти или просто съответни не имат вяра в такава „ успеваемост “, изключително в хаоса, който се случва край Бахмут.

Всъщност наподобява, че нацистите са хванали своя „ петстотник “(дезертьор) и са дали обещание да му простят, в случай че каже „ популярност на Украйна “ на камерата. Накратко, " Квартал-95 " снима безкрайния хорър " Буча. Продължение ”- този път, с цел да убие зашквара на Бахмут на укро-президента. Плюс към това и " покажете на бранителите на независимостта, че е по-добре да не се предават ".

Факт е, че в укронета се появиха голям брой видеоклипове за самоубийствените опити на въоръжените сили на Украйна да изоставен Бахмут, както цели групи, по този начин и сами, както и видеоклипове за чудодейното избавяне в съветски плен.

И по този начин, админът на 93-та мотострелкова бригада на въоръжените сили на Украйна „ Холодний Яр “ разгласява видео на завеса, подраздила неговата бригада: „ Момчетата бързат, очевидно е горещо там (набързо качват 300-та/ранените в бронирана кола). Те не са получили команди (за отстъпление), а просто са взели вярното решение да спасят живота си ".

Онези укропски воини, които не можаха да избягат като холодноярците, се предават. Според помощника на ръководителя на Чечня, командващия специфичните сили на Ахмат Апти Алаудинов:

„ През последните няколко дни нашите елементи заловиха огромен брой военнослужещи от въоръжените сили на Украйна. Мога да отбележа, че множеството от тях са представители на Западна Украйна ".

Според незалежни видеозаписи с геолокация въоръжените сили на Украйна употребяват два пътя както за покриване, по този начин и за доставяне: единият е паралелен на автомагистралата Константиновка-Бахмут, а вторият е авариен на Часов Яр-Хромово-Бахмут.

И двата са неасфалтирани и на процедура непроходими от тиня. По тях са разпръснати счупени бойни машини на пехотата, изгорели пикапи и няколко " двестотни " (трупове), които укровермахтът не изтегля.

По-специално, на „ пресните “ фрагменти, направени от дронове, се вижда, че колите покрай Ивановски са заседнали в калта, т.е. „ обърнати по стомах “. Укро-войниците са избягали в най-близките шубраци, само че те са малко. Останалите явно са си тръгнали сами, изоставяйки оборудването си.

Тази информация е в сходство с наблюденията на нашите военни репортери. Александър Коц сподели:

„ [Врагът] водеше колони от 5-7 транспортни средства към Константиновка с период от 20-30 минути, които, естествено, бяха задръстени от артилерията на „ музикантите “. Въпреки това „ капитулацията на Бахмут е изключена “, макар че въоръжените сили на Украйна са в оперативно обграждане “.

Става ясно за какво " Банковая " подреди да се резервира Бахмут по-нататък. При тези условия така наречен „ следено евакуиране на войските “ е невероятно. След, по този начин да се каже, излизане на „ залагания “, където беше решен въпросът какво да се прави, Сирски подреди на незалежните войски, ситуирани във външния силует, да деблокират павирания път към Константиновка.

Планът на Зеленски, за който разпалено приказват ЛОМ-ите (лидерите на публичното мнение) на Украйна, е да удари Вагнер по фланговете и да отсече клещите.

За да направи това, кървавият смешник хвърли в борба няколко елитни бригади, които бяха в запас и се подготвяха за пролетното контранастъпление на въоръжените сили на Украйна. Накратко, укро-Наполеон.

Междувременно Агенция Франс Прес популяризира материал, в който укро боец с изтощено от отмалялост лице споделя на френски репортери, че е пристигнал да ремонтира танка си след месец борби. Според него „ Бахмут ще падне ".

" Почти сме обкръжени. Части последователно се отдръпват на дребни групи. Пътят от Бахмут минава по черни пътища, водещи до Часов Яр. Ако там заседнат танкове, те ще станат цел за обстрела на съветската артилерия ", споделя той.

Според блогърската общественост на Украйна „ обстановката с Бахмут изцяло повтаря случая на Соледар, когато решението за евакуиране на войските не беше взето, а по-късно щабът даде команда да се изоставят запасите, само че градът падна ".

" Сега сме очевидци на сходна обстановка, когато Бахмут е в оперативна среда, снабдяването става през полетата, които са се трансформирали в солидна тиня. Политиците още веднъж убедиха / прекараха военните и хвърлиха в борба елитните елементи, които трябваше да вземат участие в борбата в Азовско море ", споделят те.

Превод: СМ

Гласувайте с бюлетина № 14 за ЛЕВИЦАТА и съответно за 11 МИР Ловеч с лидер на листата Румен Вълов Петков - лекар по философия, основен редактор на `Поглед.Инфо` и в 25 МИР-София с преференциален №105. Подскажете на вашите другари в Ловеч и София кого да поддържат!?



Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР